Actief op Terschelling

Terschelling is een prachtig eiland! Er zijn allerlei activiteiten mogelijk en je kunt er heerlijk onthaasten. Terschelling is met zijn brede stranden, de duinen en zijn gezellige dorpjes misschien wel de ideale lokatie voor uw bedrijf of familie.

Diverse activiteiten kunnen opgenomen worden in het programma zoals een fietstocht met gids waarbij u op plekken komt die bij dit eiland horen: de Brandaris, het wrakkenmuseum, het Noordzeestrand, het cranberrybedrijf, de dorpjes, etc.
Daarnaast is er natuurlijk volop keus uit diverse activiteiten aan het strand, in de bossen of op het wad zoals blokarten, coastraften, boogschieten, paintball, gps tochten en nog veel meer.
Maar ook een spel waarbij al wandelend door het dorp West een code van een kluis op het eindpunt gekraakt moet worden, of een huifkartocht met bijvoorbeeld een wadbeleving is een heuse aanrader en fysiek wat minder belastend.

We werken samen met het viersterren WestCord Hotel Schylge aan de levendige haven van het dorp West-Terschelling. Het hotel beschikt over luxe hotelkamers en veel faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Vanuit het hotel loopt u zo de haven, het dorp of de duinen in. Voel je thuis op Terschelling!

Ook vergaderen in dit hotel is een bijzondere belevenis. Uw gezelschap trekt zich letterlijk terug op een eiland waardoor een bijzonder groepsgevoel ontstaat, hét geheim voor een succesvolle bijeenkomst. En in combinatie met een activiteiten programma een fantastisch bedrijfsevenement.

De overtocht, activiteiten, overnachting, ontbijt, lunch, diner, begeleiding door onze evenement-medewerkers waar u 24 uur per dag op terug kunt vallen.
Maak een prachtige belevenis van uw bezoek aan Terschelling, onze eventmanager bespreek graag uitgebreid uw wensen voor een passend programma.

Share This