Daf 33 tour met BBQ

Beleef de nostalgie van het rijden in de eerste echte Hollandse personenauto, de Daf 33! U maakt een prachtige tocht over de Veluwe en de prachtige IJsselvallei.

Van ons krijgt u een mooie route mee van ongeveer 80 km die u over rustige wegen langs o.a. de Wenumse watermolen, de Naald bij paleis ‘t Loo, het prachtige dorp Hoog Soeren, halte Assel, radiozendstation Kootwijk,  de Veluwse stoomtrein in Lieren voert. De Dafjes heeft u de gehele middag ( 4 uur)  ter beschikking dus er is voldoende tijd om tijdens de tocht te pauzeren, van chauffeur of navigator te wisselen of iets te bezichtigen. Natuurlijk kunt u ook voor een variant kiezen met een competitie-element voor wat extra spanning.
Beleef de ervaring van het rijden in de Daf 33. Ervaar dat mensen u nakijken, er spontaan een lach op hun gezicht komt en menigeen naar u zal zwaaien.
Na terugkomst staat de barbecue voor u klaar met heerlijk vlees van de echte keurslager.

Prijs: € 72,00 per persoon  

Prijs is inclusief:
– koffie/thee bij ontvangst
– Daftour
– instructie
– routebeschrijving dagtour
– brandstof
– WA-verzekering en inzittendenverzekering (All-risk € 50,00 per Dafje extra)
– standby-services
– schoonmaakkosten
– barbecue, per persoon: schouderkarbonade, 2 satéstokjes, hamburger, kipfilet (gaar), huzarensalade, sauzen, rauwkost, stokbrood met kruidenboter. Inclusief drankjes (bier/fris/wijn) gedurende 2 uur
– btw en reserveringskosten

De Dafjes worden verhuurd op basis van 4 personen per Dafje

Genoemde prijs voor de BBQ is op basis van zelfsupporting.
Meerprijs Daf puzzeltocht: € 7,00 p.p. incl prijs voor het beste team

Aanvullende voertuig verzekering
Onze voertuigen zijn WA verzekerd! Buitenhuis Groepsuitjes raadt huurder / deelnemers aan om de aanvullende voertuig verzekering te overwegen. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier in het vak Bijzonderheden.

Share This