Foute Bingo Party

Houdt stiften en pennen in de starthouding, want de Bingo strijd is begonnen!
In een gezellig etablissement worden jullie ontvangen door tante Leen, een echte Bingo-fan.
Normaal speelt ze zelf altijd Bingo in de buurtclub, maar vanavond presenteert ze de Bingo. Nee, geen gewone Bingo, want daar houdt ze niet van.

De Foute Bingo Party van tante Leen bestaat deels uit de ouderwetse bingo met balletjes en cijfers, maar er zitten wel wat foute balletjes bij, waar je eerst een foute opdracht voor moet doen. Maar als je dat lukt mag je wel een extra nummer wegstrepen.
Maar ook speel je met tante Leen bijvoorbeeld de smartlappenbingo. Tussendoor nemen we even de tijd voor een gezellig babbeltje en een lekker muziekje.

Tussen de bingo rondes door wordt voor een heerlijk buffet gezorgd worden, maar alleen een hapje en een drankje kan natuurlijk ook. Vraagt u hier gerust naar.
Is Leen wel zo betrouwbaar of is ze om te kopen? Want die prijzen… ja, kijk nog maar eens goed!
Met Leen en Johnny is het altijd gezellig en heeft u vooral een gezellige avond voor uw team of groep!
Natuurlijk komt u in die foute jurk van oma, of in dat foute pak van …..

Prijs:
aantal deelnemers 20 – 40 € 59,00 p.p.
aantal deelnemers 41 – 60 € 57,00 p.p.
aantal deelnemers 61 – 100 € 55,00 p.p.


Inclusief:

spelmaterialen
-diverse bingo-rondes
-foute prijsjes
-koffie/thee bij ontvangst
-Hollands buffet, stamppotbuffet of pastabuffet
-drankjes (bier/fris/wijn)
-presentatie door tante Leen, de Bingo dame en Johnny, haar foute assistent

Duur: 4 uur

Minimum aantal deelnemers: 20 (of bereidheid voor minimaal 20 deelnemers te betalen)

De Foute Bingo kan dan ook onderdeel zijn van een groter personeelsfeest geheel in de door u gekozen stijl (bijv. old fashion, flower power, fout chique, etc), in combinatie met een band, DJ, karaoke, etc.

Wilt u het spel liever spelen in een restaurant van uw keuze, dat kan natuurlijk ook als er een apart zaaltje is. Houdt u er wel rekening mee dat u hiervoor een meerpijs betaald. We adviseren u graag over de heerlijke diners die we voor u geselecteerd hebben in goede restaurants in de regio waar we veel mee samen werken. U kunt dan voor, tijdens of na het spel dineren. Aan u de keus!
U kunt ook alleen het spel boeken of we kunnen naar uw eigen lokatie komen. U betaald dan voor het spel € 27,50 p.p. ( 3 uur) Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Share This