Solexhuur 1,5 uur

We hebben een prachtige tocht door het buitengebied van de gemeente Voorst voor u uitgezet die u maakt op de echte oude Solexen. Solexrijden is een hartstikke leuke ervaring die u beslist eens moet beleven. 
U maakt een prachtige rit van ongeveer 1,5 uur vanaf ons Solexverhuurbedrijf in Apeldoorn. Snorrend rijdt u tussen de weilanden over rustige weggetjes. Geniet van de wind door uw haren, want een helm is niet verplicht op deze snorbrommertjes uit de jaren ’60. Solex rijden is geschikt voor jong en oud, en zeer populair als vrienden-, familie-, of personeelsuitje. Geschikt voor groepen, maar ook om lekker met z’n tweetjes te doen. U kunt starten om 10.00 – 13.00 of 15.30 uur.  In de maanden april t/m augustus kunt u ook om 18.00 uur starten. Bij slecht weer: Indien het erg slecht weer is kunt u omboeken naar een andere dag of annuleren. Houdt u er wel rekening mee dat eventueel bijgeboekte lunches, buffetten of bbq niet meer geannuleerd kunnen worden! We kunnen desgewenst een alternatief aanbieden welke binnen gehouden kan worden. (denk hierbij aan workshops of een spel)

Inhoud
:
•solextocht 1,5 uur
•instructie
•routebeschrijving
•brandstof
•WA-verzekering

•standby-services

Prijs:
Maandag t/m/ woensdag: € 25,00 per persoon
Donderdag t/m/ zondag: € 27,50 per persoon


Optioneel bij te boeken:
Barbecue-arrangement
 inclusief drankjes gedurende 2 uur
€ 29,50 per persoon (vanaf 10 personen) op basis van zelfsupporting

Startlokaties en andere buffetten in overleg mogelijk.

Aanvullende voertuig verzekering
Onze voertuigen zijn WA verzekerd! Buitenhuis Groepsuitjes raadt huurder / deelnemers aan om de aanvullende voertuig verzekering te overwegen. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier in het vak Bijzonderheden.

Share This