Solexhuur 3 uur

Nog nooit op een Solex gereden? Solex rijden is echt een leuke nostalgische belevenis die u niet snel vergeet. U snort over rustige landweggetjes naar prachtige kleine dorpjes en de uiterwaarden van de IJssel, onderweg bekeken door de koeien en schapen in de weilanden. Onderweg kunt u stoppen om een terrasje te pakken of om te genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt.  

Solex rijden is geschikt voor jong en oud, en zeer populair als vrienden-, familie- of personeelsuitje.

Bij erg slecht weer kunt u eventueel tegen bijbetaling uw Solextocht omboeken naar een Daftocht  (overleg minimaal 1 dag van tevoren). Ook kunt u de solextocht verplaatsen naar een andere datum of indien verplaatsen niet mogelijk is, kunt u de tocht annuleren. Houdt u er wel rekening mee dat u een bijgeboekt buffet, diner of bbq niet kunt annuleren binnen 1 week voordat de tocht gepland staat.

Iemand geen bromfiets-, motor- of autorijbewijs? Dan kunt u ook een scooter bijhuren, en kan degene zonder rijbewijs toch (achterop) mee. Huur scooter incl. passagier: € 50,00

Prijs:
Maandag t/m woensdag : € 32,50 per persoon
Donderdag t/m zondag: € 35,00  per persoon

Inclusief:
-gratis koffie/thee bij ontvangst (alleen als u bij Buitenhuis Groepsuitjes start)
-instructie
-routebeschrijving solextocht
-brandstof
-WA-verzekering
-standby-services

Minimum aantal deelnemers Solextocht middag: 1
Optioneel bij te boeken (graag aangeven bij uw reservering):
– Barbecuebuffet € 29,50 p.p. incl. drankjes
– Dinerbuffet vanaf € 29,50 p.p. incl. drankjes

Prijzen voor de buffetten zijn inclusief drankjes (bier/fris/wijn) gedurende 2 uur (min. 10 personen)

Aanvullende voertuig verzekering
Onze voertuigen zijn WA verzekerd! Buitenhuis Groepsuitjes raadt huurder / deelnemers aan om de aanvullende voertuig verzekering te overwegen. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier in het vak Bijzonderheden.

Share This