Wie is de slimste mol

Het spel Wie is de slimste Mol is superleuk om te spelen en bijzonder geschikt als teamuitje.

Is je collega te vertrouwen, of zal hij toch de mol zijn? Het spel is zeker ook geschikt als activiteit op een familie- of vriendendag. De groep wordt in kleinere teams verdeeld die tegen elkaar strijden om de mol-trofee. De teams volgen lopend een routebeschrijving. Onderweg dient ieder groepslid zijn eigen geheime opdracht uit te voeren. Maar in ieder team zit ook een mol die zal proberen te raden wie welke geheime opdracht heeft. Wie is de mol in uw groep? Onderweg dienen er vragen beantwoord  te worden en krijgt men foto-opdrachten welke met de meegekregen fotocamera vastgelegd moeten worden. Ook een controlepost met opdracht ontbreekt niet tijdens dit spel. En de mol? Die zal zeker zijn best doen om zo onopvallend mogelijk deze opdrachten te saboteren. Welk team haalt de meeste punten en gaat met de mol-trofee naar huis? En Wie was de slimste Mol?
Voor dit spel dient u enkel goed ter been te zijn. Er zijn verder geen specifieke vaardigheden nodig zodat het spel geschikt is voor jong en oud.
U kunt het spel spelen in Apeldoorn,Twello, Zutphen of de prachtige oude Hanzestad Deventer. Succes verzekerd!

Prijs:
aantal deelnemers 16 – 40 € 26,00
aantal deelnemers 41 – 60 € 23,50
aantal deelnemers 61 – 100 € 21,00

Prijs is Inclusief:
-spelbegeleiding
-spelmaterialen
-2 consumpties (koffie/fris/bier/wijn)
-prijs voor het winnende team en voor de slimste Mol
-foto’s van de groepsopdrachten
-btw en reserveringskosten

Tegen meerprijs kunt u een lunch of diner bijboeken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in de diverse steden en restaurants.

Minimum aantal personen: 16
Minimum leeftijd: 14 jaar
Beschikbaarheid: gehele jaar
Duur: 3 uur

Share This