Reserveer

Feestquiz
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

FEESTQUIZ  ivm de corona regels kan de quiz niet tijdens een feestavond. Wel kan de quiz op onze lokatie worden gespeeld in groepjes van 2-4 personen met een max groepsgrootte van 30 personen ivm de 1.5 m afstand. 

Een gezellige avond organiseren voor uw familie, bedrijf of team? Met de feestquiz maakt u het nóg gezelliger. Plezier, gezelligheid en hilariteit voeren de boventoon. De quiz is zo samengesteld dat hij geschikt is voor iedereen. Er komen diverse onderwerpen voorbij tijdens deze quiz, zoals algemene kennis, sport, muziek, foto’s en televisie.

We verrassen je met de leukste en gezelligste quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. De vragenrondes worden afgewisseld  met snelle tussenrondes “waar of niet waar” of “petje op, petje af”. 
De quiz spelen we in groepjes van ongeveer 5-8 personen en wordt verzorgd door een gezellige quizmaster en assistent. Het winnende team ontvangt de prijzen, de eeuwige roem en natuurlijk een luid applaus van de overige teams.
Wilt u de avond helemaal aankleden, dan is een DJ natuurlijk helemaal te gek als aanvulling en kan iedereen na de quiz zo de dansvloer op want de stemming zit er dan al in! U kunt ook de avond compleet door ons laten verzorgen, met Feestquiz, DJ, hapje en een drankje, etc. Voor een all inn prijs, dan weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor verrassingen te staan.

Minimum aantal personen: 20 (of bereidheid hiervoor te betalen)

Duur: 2.5 uur (in overleg is een andere tijdsduur ook mogelijk)

Prijs per persoon:
aantal deelnemers 20 –   60  € 22,50
aantal deelnemers 61 – 100  € 20,00
(groepen boven de 100 personen ontvangen een aangepaste offerte)

Inclusief:
- quizbegeleiding
- spelmaterialen
- prijs voor winnende team
- btw en reserveringskosten

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl