Reserveer

Kraak de Code
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Kraak de Code

Herfstvakantie, maandag 19 oktober 2020:    HELAAS KAN DEZE ACTIVITEIT NIET DOORGAAN IVM DE AANGESCHERPTE CORONA MAATREGELEN. 
Speciale coronaproof editie in Apeldoorn voor gezinnen en koppels.
Inschrijven kan vanaf 2 personen á € 7,50 per persoon inclusief kopje koffie/thee of glaasje fris voor de kinderen.  Geef bij het reserveren uw voorkeurstijd aan waarop u wilt starten dan houden wij rekening met uw voorkeur. Na het reserveren krijgt u binnen 1 dag antwoord met uw reserveringsbevestiging en starttijd. Starten kan tussen 13.00 en 15.00 uur.
Ook kunt u een lunch of 3-gangen keuzediner bijboeken tegen een speciaal tarief.
De uitgebreide lunch met broodjes ham, kaas, kroket, soep, salade en gebakken ei kost € 15 per persoon incl. drankje.
Het 3-gangen keuzediner € 30 per persoon incl. 2 uur gratis drankjes (bier/fris/wijn).  Deze aanbieding geldt alleen op 19 oktober 2020 en u dient dit bij uw aanmelding voor het spel erbij te reserveren.
Start: terras Café Rest. de Babbel op het Caterplein. Parkeren kan in de fietsenstalling van het Caterplein of in Q-park Museum Centrum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit spel staat geheel in het teken van cijfers, getallen, foto’s en brein brekende opdrachten. Aan de hand van foto’s lopen de groepjes een route door de binnenstad van Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Eerbeek, Twello of Bathmen met zijn prachtige oude dorpskern. Of in het dorp West* op Terschelling!

Onderweg moet u allerlei opdrachten oplossen om steeds dichter bij de code van de kluis te komen. U mag natuurlijk hulp inroepen via uw mobiel of van het winkelend publiek. Het team dat het snelst terug is met de code mag als eerste de code uitproberen. Is de code juist, dan is dit team de winnaar, maar is de code onjuist, dan is het eerstvolgende team dat binnenkwam aan beurt. Het winnende team krijgt de inhoud van de kluis. Wilt u het spelen in een andere stad? Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs:
aantal deelnemers 10 – 40 € 17,50
aantal deelnemers 41 – 60 € 15,50
aantal deelnemers 61 – 100 € 13,50

Prijs inclusief:
- spelbegeleiding
- spelmaterialen
- inhoud van “kluis” voor de groep die de code als eerste kraakt.

*Voor het spel Kraak de Code op Terschelling geldt een éénmalige toeslag van € 195,00

Tip: Momenteel in Apeldoorn de speciale aanbieding Kraak de Babbel. Dit is het Kraak de Code spel inclusief diner en 2 uur onbeperkt drankjes voor € 50,00. Zie arrangement Kraak de Babbel.

Minimum aantal personen: 10 (of bereidheid voor min. 10 personen te betalen)
Minimum leeftijd: 16 jaar
Beschikbaarheid: Gehele jaar
Duur: 1,5 uur 

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl