Reserveer

Riddles On The Road
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Riddles On The Road  autopuzzeltocht 7 februari 2021

In "coronatijd" zijn er minder mogelijkheden voor een leuke activiteit… maar we willen toch wat leuks doen, voor koppels en gezinnen.
Daarom hebben we Riddles On The Road, een superleuke autopuzzeltocht in het leven geroepen!  

Wat houdt deze activiteit in?
Riddles On The Road is een activiteit voor het hele gezin; u gaat er samen met uw partner of gezin op uit in uw eigen auto!
Met een routeboek op schoot navigeert u (ervaring geen vereiste) over de mooiste wegen en laat u zich verrassen door de prachtige route.
Onderweg dient u allerlei vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen.  
Het routeboek geeft op een duidelijke manier via tekst stap voor stap de route van deze puzzeltocht aan.
Onderweg kunt u zelf pauzeren waar en wanneer u wilt. U krijgt van ons wat lekkers mee voor onderweg en u hebt een heerlijk coronaproof uitstapje.
We maken voor de open inschrijfdata van Riddles On The Road autopuzzeltochten steeds een nieuwe route dus u kunt steeds opnieuw mee doen.

Duur van de tocht
De tochten hebben steeds een afstand van ongeveer 75 km. U krijgt 4 uur de tijd voor deze tocht. Dit is ruim voldoende om de tocht rustig te kunnen rijden en onderweg even te pauzeren en/of van chauffeur te wisselen. Natuurlijk kunt u eerder uw routeboek met antwoorden inleveren op het eindpunt. 

Prijs voor de winnaar 
Het koppel of gezin met de meeste punten wint een mand met heerlijke producten.
De winnaar van de tour van zondag 7 februari  wordt op maandag 8 februari 2021 rond 20.00 uur bekend gemaakt op de Facebook pagina van Buitenhuis Groepsuitjes én krijgt persoonlijk bericht.

Aanmelden voor Riddles On The Road op zondag 7 februari 2021:
U kunt zich aanmelden via het reserveringsformulier. Geef daarbij uw voorkeurstijd aan. We zullen u dan indelen op de beschikbare starttijd die het dichtst bij uw voorkeurstijd ligt. Deelnemers starten om de 5 minuten.
Starten kan vanaf 10.00 uur. Laatste startmogelijkheid is 13.00 uur.  U start en eindigt bij Buitenhuis Groepsuitjes in Apeldoorn. 
Opgeven kan tot en met 4 februari 2021, maar meldt u op tijd aan, want... VOL=VOL ! 
Na het aanmelden via het reserveringsformulier ontvangt u uiterlijk binnen 2 dagen bericht van uw inschrijving en ontvangt u onze Riddles On The Road voorwaarden.
Neemt u kinderen van 10 jaar of jonger mee? Geef dit aan bij uw reservering, dan krijgen zij een bingokaart voor onderweg met afbeeldingen van allerlei dingen die ze tegen kunnen komen onderweg. 


Programma

U meldt zich op tijd op de startlokatie bij de ingang, max. 1 persoon per auto meldt zich. 
Hier voldoet u de arrangementsprijs (gepast contant of per pin) en ontvangt u de route.
Er wordt op vooraf vastgestelde tijden gestart dus zorg dat u op tijd aanwezig bent op de aan u toegekende starttijd. Dit om spreiding te reguleren.
Op het eind van de tocht staat snackwagen Westrik weer voor u klaar met een lekkere snack om mee te nemen.

Prijs
€ 30,00 per auto met 2 deelnemers.  
Extra deelnemers/inzittenden betalen € 7,50 per persoon 

>>>Deze activiteit is ook zeer geschikt als veilig 1.5 m uitje voor uw PV, vriendengroep of familie voor u te organiseren als iedereen met eigen partner of gezin in eigen auto rijdt. Bij minimaal 15 deelnemende auto's (óf bereidheid € 450 te betalen bij minder dan 15 auto's) kunt u uw eigen datum plannen in overleg met ons. Optioneel kunt u de tocht uitbreiden met bijvoorbeeld een controlepost of een drive-thru voor een verrassing. 
Bent u met minder dan 15 auto's dan kunt u natuurlijk ook inschrijven voor deze autopuzzeltour op de open inschrijfdata.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden Riddles On The Road (laatst bijgesteld: 15 december 2020) 

1. In het geval van overmacht is Buitenhuis Groepsuitjes gerechtigd de organisatie van de Riddles On The Road door te schuiven naar een later moment (indien mogelijk). Er is sprake van overmacht in de volgende situaties: mobilisatie, oorlog, molest, werkstaking, beperkende- en of verbiedende overheidsmaatregelen, epidemieën, pandemieën, natuurrampen en nationale rouwdag.
2. Bestuurder(s) verklaart dat hij/zij in bezit is van een geldig rijbewijs en dat de deelnemers en de deelnemende auto voldoende verzekerd zijn.
3. Deelnemers vrijwaren Buitenhuis Groepsuitjes voor alle opgetreden schade aan de deelnemers, de auto en/of derden tijdens Riddles On The Road.
4. Deelnemers geven toestemming de aangeleverde persoonsgegevens te verwerken en/of op te slaan in een database ten behoeve van Riddles On The Road.
5. Deelnemers verklaren Riddles On The Road routes alleen persoonlijk te gebruiken. Het is verboden het product te kopiëren, veranderen, rippen, uitlenen, verhuren, of op een andere manier aan een derde ter beschikking te stellen.
6. Annulering van de inschrijving is kosteloos mogelijk op tel. nr 06-27562076 tot 48 uur voor aanvang van Riddles On The Road. Daarna brengen we € 7,50 in rekening (per auto) voor gemaakte kosten.
7. Deelnemers dienen zich strikt te houden aan de wettelijk geldende regels in Nederland
8. We verzoeken deelnemers met klem om tijdens Riddles On The Road de actuele maatregelen van de regering en het RIVM omtrent het Covid-19 virus in acht te nemen.
9. Meldt u altijd telefonisch bij de organisatie op nr 06-27562076 indien u de rit vroegtijdig afbreekt of u zich niet het eindpunt zult melden. Zo hoeven organisatoren niet nodeloos op u te wachten.

 

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl