Riddles On The Road, autopuzzeltocht  
Er is nog geen nieuwe datum, tot dan kunt u zich nog niet aanmelden 


Riddles On The Road is onze superleuke autopuzzeltocht!  Inmiddels al bij velen bekend, en steeds weer leuk om opnieuw aan deel te nemen.

Wat houdt deze activiteit in?
Riddles On The Road is een activiteit voor het hele gezin; u gaat er samen met uw vriend(in), partner of gezin op uit in uw eigen auto!
Met een routeboek op schoot navigeert u (ervaring geen vereiste) over de mooiste wegen en laat u zich verrassen door de prachtige route.
Onderweg dient u allerlei vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen.  
Het routeboek geeft op een duidelijke manier via tekst stap voor stap de route van deze puzzeltocht aan.
Onderweg kunt u zelf pauzeren waar en wanneer u wilt.  We geven u een goodybag mee met een blikje frisdrank en wat lekkers.
We maken voor Riddles On The Road autopuzzeltochten steeds een nieuwe route dus u kunt steeds opnieuw mee doen.

Duur van de tocht
De tochten hebben steeds een afstand van ongeveer 75 km. U krijgt 4,5 uur de tijd voor deze tocht als u mee wilt dingen naar de prijs. Dit is ruim voldoende om de tocht rustig te kunnen rijden en onderweg te pauzeren.
Natuurlijk kunt u eerder uw routeboek met antwoorden inleveren op het eindpunt. 

Prijs voor de winnaar 
Het koppel of gezin met de meeste punten wint een mooie prijs. 
De winnaar wordt op maandag ...............2022 rond 20.00 uur bekend gemaakt op de Facebook pagina van Buitenhuis Groepsuitjes Apeldoorn én krijgt persoonlijk bericht.

Aanmelden voor Riddles On The Road:  
U kunt zich tot uiterlijk .......................2022 20.00 uur aanmelden via het reserveringsformulier onderaan deze pagina. U kunt daar een beschikbare starttijd kiezen.
Starten kan vanaf 10.30 uur. U start en eindigt bij Buitenhuis Groepsuitjes in Apeldoorn. 
U dient vooraf te reserveren!  Indien het reserveringssysteem al gesloten is en u wilt toch nog deelnemen, bel dan op nr 06-27562076 of er nog plek is.
Na het aanmelden via het reserveringsformulier ontvangt u direct een bevestiging van uw inschrijving en onze Riddles On The Road voorwaarden.
Neemt u kinderen van 10 jaar of jonger mee? Geef dit aan bij uw reservering, dan zorgen wij voor een kinderbingokaart voor onderweg met afbeeldingen van allerlei dingen die ze tegen kunnen komen onderweg.
Bij een volle kaart ontvangen ze een attentie bij terugkomst.


Programma

U meldt zich op tijd op de startlokatie bij de ingang.
Hier voldoet u de arrangementsprijs (gepast contant of per pin) en ontvangt u de route.
Er wordt op vooraf vastgestelde tijden gestart dus zorg dat u op tijd aanwezig bent op de aan u toegekende starttijd. Dit om spreiding te reguleren.

Prijs
€ 30,00 per auto met 2 deelnemers.  
Extra deelnemers/inzittenden betalen € 7,50 per persoon en ontvangen een extra routeboek.
Baby's en kinderen van 0-1 jaar kunnen gratis mee en hoeft u niet op te geven (u ontvangt hier ook geen goodybag en routeboek voor)

Ook geschikt als bedrijfsuitje op een door u gewenste dag! (minimaal 25 auto's)

Het reserveringssysteem vindt u onder de Voorwaarden. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden Riddles On The Road (laatst bijgesteld: 2 januari 2022) 

1. In het geval van overmacht is Buitenhuis Groepsuitjes gerechtigd de organisatie van de Riddles On The Road door te schuiven naar een later moment (indien mogelijk). Er is sprake van overmacht in de volgende situaties: mobilisatie, oorlog, molest, werkstaking, beperkende- en of verbiedende overheidsmaatregelen, epidemieën, pandemieën, natuurrampen en nationale rouwdag.
2. Bestuurder(s) verklaart dat hij/zij in bezit is van een geldig rijbewijs en dat de deelnemers en de deelnemende auto voldoende verzekerd zijn.
3. Deelnemers vrijwaren Buitenhuis Groepsuitjes voor alle opgetreden schade aan de deelnemers, de auto en/of derden tijdens Riddles On The Road.
4. Deelnemers geven toestemming de aangeleverde persoonsgegevens te verwerken en/of op te slaan in een database ten behoeve van Riddles On The Road.
5. Deelnemers verklaren Riddles On The Road routes alleen persoonlijk te gebruiken. Het is verboden het product te kopiëren, veranderen, rippen, uitlenen, verhuren, of op een andere manier aan een derde ter beschikking te stellen.
6. Annulering van de inschrijving is kosteloos mogelijk op tel. nr 06-27562076 tot 48 uur voor aanvang van Riddles On The Road. Daarna brengen we € 7,50 in rekening (per auto) voor gemaakte kosten.
7. Deelnemers dienen zich strikt te houden aan de wettelijk geldende regels in Nederland
8. Meldt u altijd telefonisch bij de organisatie op nr 06-27562076 indien u de rit vroegtijdig afbreekt of u zich niet het eindpunt zult melden. Zo hoeven organisatoren niet nodeloos op u te wachten.

Reservering gelukt! Dankuwel voor de reservering!
U wordt doorverwezen naar de betalingsmethode

Reservering gelukt

Kies datum

Selecteer tijd

Vul uw informatie in

0h

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl