Reserveer

Solexhuur - Middag rit
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Solextocht middag

Nog nooit op een Solex gereden? Solex rijden is echt een leuke nostalgische belevenis die u niet snel vergeet. U snort over rustige landweggetjes naar prachtige kleine dorpjes en de uiterwaarden van de IJssel, onderweg bekeken door de koeien en schapen in de weilanden. Onderweg kunt u stoppen om een terrasje te pakken of om te genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt.  U krijgt van ons een mooie route mee.

Solex rijden is geschikt voor jong en oud, en zeer populair als vrienden-, familie- of personeelsuitje.
Bij de middaghuur beschikt u de hele middag over de Solex. De route is (ruim) 2 uur, maar u mag de Solex huren tot 17.00 uur. Als u om bijvoorbeeld 13.00 uur start heeft u dus ruim de tijd om onderweg een pauze te nemen.
Bij erg slecht weer kunt u de solextocht verplaatsen naar een andere datum of annuleren. Omboeken naar bijvoorbeeld een workshop of de escaperoom indien deze vrij is kan natuurlijk ook.
Iemand geen bromfiets-, motor- of autorijbewijs? Dan kunt u ook een scooter bijhuren, en kan degene zonder rijbewijs toch (achterop) mee. Huur scooter incl. passagier: € 50,00

Prijs:
Maandag t/m woensdag : € 32,50 per persoon
Donderdag t/m zondag: € 35,00  per persoon

Inclusief:
- gratis koffie/thee bij ontvangst (alleen als u bij Buitenhuis Groepsuitjes start) 
- instructie
- routebeschrijving solextocht
- brandstof
- WA-verzekering
- standby-services

Minimum aantal deelnemers: 2

Opioneel: Lekker eten na afloop van de tocht? Vanaf 10 personen zijn er diverse mogelijkheden bij diverse horecabedrijven waar we mee samenwerken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Aanvullende voertuig verzekering
Onze voertuigen zijn WA verzekerd! Buitenhuis Groepsuitjes raadt huurder / deelnemers aan om de aanvullende voertuig verzekering te overwegen. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier in het vak Bijzonderheden.

Op lokatie:
Tegen meerprijs is het in overleg mogelijk om Solexen op lokatie te laten bezorgen, dit is echter niet mogelijk op de zaterdagen.

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl