Reserveer

Solexhuur - Ochtendrit
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Solex ochtendrit

We hebben een prachtige tocht door het buitengebied van de gemeente Voorst voor u uitgezet die u maakt op de echte oude Solexen. Solexrijden is een hartstikke leuke ervaring die u beslist eens moet beleven. 
 
U maakt een prachtige rit van ongeveer 1,5 uur vanaf ons Solexverhuurbedrijf in Apeldoorn. Snorrend rijdt u tussen de weilanden over rustige weggetjes. Geniet van de wind door uw haren, want een helm is niet verplicht op deze snorbrommertjes uit de jaren ’60. Solex rijden is geschikt voor jong en oud, en zeer populair als vrienden-, familie-, of personeelsuitje. Geschikt voor groepen, maar ook om lekker met z’n tweetjes te doen. U start om 10.00 uur en krijgt dan instructie over het Solexrijden, Rond 12.00 uur bent u terug bij Buitenhuis Groepsuitjes. Wilt u onderweg pauzeren, dan raden we u aan om in overleg met ons eerder te starten. Slecht weer? Indien het erg slecht weer is kunt u omboeken naar een andere dag of annuleren. 
 
Bij slecht weer of na een solextocht de escaperoom spelen is natuurlijk ook supertof! Informeer naar de mogelijkheden.

Inhoud
:

- solextocht 1,5 uur
- instructie
- routebeschrijving
- brandstof
- WA-verzekering
- standby-services

Prijs:
Maandag t/m/ woensdag: € 25,00 per persoon
Donderdag t/m/ zondag: € 27,50 per persoon

Minimum aantal personen: 2

Optioneel:
Lunch bijboeken? Vana 10 perosnen kunt u een lunch bij boeken. We werken met meerdere horecabedrijven samen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Aanvullende voertuig verzekering
Onze voertuigen zijn WA verzekerd! Buitenhuis Groepsuitjes raadt huurder / deelnemers aan om de aanvullende voertuig verzekering te overwegen. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier in het vak Bijzonderheden.

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl