Reserveer

Portret in 3 kleuren
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Portret in grijstinten

Wat is er nou leuker dan een schilderij van je geliefde, kind, beroemdheid of gewoon lekker van jezelf? Hartstikke leuk om te maken, zelf op te hangen, maar natuurlijk ook superlief om kado te geven aan iemand!

Tijdens deze Portret schilderworkshop maak je zelf een zwart/wit/grijs geverfd schilderij van een portretfoto die je van tevoren hebt ingeleverd.
Wij bewerken deze foto naar de Pop Art stijl en tekenen hem alvast voor je op een 3D-doek van 50 x 50 cm  zodat je er op de eerste dag van de workshop direct mee aan de slag kunt.
Met begeleiding maak je je eigen doek tijdens deze gezellige workshop. De workshop is geschikt voor iedereen, ook als je niet zo creatief bent, kun je deze workshop toch prima doen!

Het is helaas meestal niet mogelijk om foto’s van kinderen jonger dan 1 jaar om te zetten naar de Pop Art stijl.

Prijs: € 75 (portret van 1 persoon op een 3D-doek van 50 x 50 cm).  Ander maten of meerpersoons portretten zijn tegen meerprijs mogelijk.

Inclusief:
- alle benodigde materialen
- begeleiding
- koffie/thee met wat lekkers (geldt alleen in ons eigen workshopatelier)

Duur: 
 2 dagdelen 

Groepen kunnen boeken op iedere gewenst dag en tijd.
Wilt u individueel inschrijven voor een workshop? Dat kan! Deze workshop wordt iedere eerste woensdag van de maand gegeven en start om 19.00 uur. Inschrijven kan via de reserveringsbutton of telefonisch op nr 06- 27 56 20 76

TIP: Niet zelf schilderen, maar toch een mooi portret? Op bestelling kunt u een portret door ons laten maken. Prijsindicatie: 50 x 50 cm vanaf € 95,00

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Postadres: Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl